top of page

From the menus you can choose à la carte dishes, prices are to the right of them

These menus are intended for all the guests at the same table, and not include drinks.

Fresh fish and shellfish Raw selection dish : ask to the waiter the daily availability (4/6€ a piece, the price by one, can be change by the current market price)

OCRA

Welcome!

Quality Italian sparkling wine and Chef's welcome

 

Starters

     Tongue, concentrate broth, green sauce and vegetable sweet and sour -  Euro 20

Yolk at 64°, goat's cheese mousse, puffed venere rice - Euro 15

 

First Courses

     Carnaroli rice, carrots and lemon, braised cheek and yogurt with herbs  - Euro 23

    

    Homemade tagliatelle with barnyard white meet ragù, taggiasche olives  and black cauliflower powder, pigeon demi glass - 20

 

Second Courses

  Pigeon , Hasselback potato from Santa Maria a Monte, sweet garlic cream, crispy porcini mushrooms   - Euro 26

    

 

 Dessert

 

Gianduja, pear, semi-salty biscuit - Euro 9

Euro 74

 

BLU

 

Welcome! 

Quality Italian sparkling wine and Chef's welcome

Starters

    Imperial scallops , sweetened noisette onion, drops of asiago cheese  - Euro 20

 

     Russian salad with shrimps, tomato gel,aromatic kefir , red shrimp cracker  -  Euro 20

First Courses

 

Carnaroli rice, sage extract, squids,  peas cream, majoram and black lemon - Euro 21

 

    Martelli's Spaghetti under the rock, mussels and clams, seaweed cream - Euro 22

 

   Second Course choice between: 

 

 Tsutsumi cabbage leaf and Cod, cauliflower cream - Euro 24

Red snapper fish tataki and broccoli - Euro 26

 

 

   Dessert 

mango Mousse,  chocolate, crumble,  coconut, limoncello - Euro 9
 

Euro 74

 

 

 

LIKE A TRADITION

Welcome!

Quality Italian sparkling wine and Chef's welcome

Starters

     Tongue, concentrate broth, green sauce and vegetable sweet and sour -  Euro 20

     Russian salad with shrimps, tomato gel,aromatic kefir , red shrimp cracker  -  Euro 20

   First Courses 

Ditali pasta, aromatic little tomatoes, smoked stracciatella cheese by Busti, black garlic - Euro 18

Homemade tagliatelle with barnyard white meet ragù, taggiasche olives  and black cauliflower powder, pigeon demi glass - 20

   Second Courses

 

Red snapper fish tataki and broccoli - Euro 26

   Dessert

Ricotta cheese, figs, nuts - Euro 9

Euro 69

Cover charge Euro 3 per person. (include chef's welcome, quality Italian sparkling extra dry wine flûte, service)

Allergens:

1. Cereali contenenti glutine, cioè: grano, segale, orzo, avena, farro, kamut o i loro ceppi ibridati e prodotti derivati, tranne: a) sciroppi di glucosio a base di grano, incluso destrosio; b) maltodestrine a base di grano; c) sciroppi di glucosio a base di orzo; d) cereali utilizzati per la fabbricazione di distillati alcolici, incluso l’alcol etilico di origine agricola. 2. Uova e prodotti a base di uova. 3. Pesce e prodotti a base di pesce, tranne: a) gelatina di pesce utilizzata come supporto per preparati di vitamine o carotenoidi; b) gelatina o colla di pesce utilizzata come chiarificante nella birra e nel vino. 4. Arachidi e prodotti a base di arachidi. 5. Soia e prodotti a base di soia, tranne: a) olio e grasso di soia raffinato; b) tocoferoli misti naturali (E306), tocoferolo D-alfa naturale, tocoferolo acetato D-alfa naturale, tocoferolo succinato D-alfa naturale a base di soia; c) oli vegetali derivati da fitosteroli e fitosteroli esteri a base di soia; d) estere di stanolo vegetale prodotto da steroli di olio vegetale a base di soia. 6. Latte e prodotti a base di latte (incluso lattosio), tranne: a) siero di latte utilizzato per la fabbricazione di distillati alcolici, incluso l’alcol etilico di origine agricola; b) lattiolo. 7. Frutta a guscio, vale a dire: mandorle (Amygdalus communis L.), nocciole (Corylus avellana), noci (Juglans regia), noci di acagiù (Anacardium occidentale), noci di pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], noci del Brasile (Bertholletia excelsa), pistacchi (Pistacia vera), noci macadamia o noci del Queensland (Macadamia ternifolia), e i loro prodotti, tranne per la frutta a guscio utilizzata per la fabbricazione di distillati alcolici, incluso l’alcol etilico di origine agricola. 8. Sedano e prodotti a base di sedano. 9. Senape e prodotti a base di senape. 10. Semi di sesamo e prodotti a base di semi di sesamo. 11. Anidride solforosa e solfiti in concentrazioni superiori a 10 mg/kg o 10 mg/litro in termini di so 2 totale da calcolarsi per i prodotti così come proposti pronti al consumo o ricostituiti conformemente alle istruzioni dei fabbricanti. 12. Lupini e prodotti a base di lupini.

 

Il nostro pesce:

Tutti i prodotti ittici (tranne le ostriche, orate, branzini, ombrina) subiscono abbattimento di temperatura, congelamento a bordo, o sono congelati.

bottom of page