top of page

From the menus you can choose à la carte dishes, prices are to the right of them

These menus are intended for all the guests at the same table, and not include drinks.

Fresh fish and shellfish Raw selection dish : ask to the waiter the daily availability (4/6€ a piece, the price by one, can be change by the current market price)

OCRA

Welcome!

Quality Italian sparkling wine and Chef's welcome

 

Starters

     Tongue, concentrate broth, green sauce and vegetable sweet and sour Euro 20

Caramelized brioche bread, pigeon liver, lemon and anchovies - Euro 20

First Courses

     Carnaroli rice, turnip greens, apple cider vinegar, guinea fowl ragù, his liver and spherification of passion fruit - Euro 24

    

    Homemade tagliatelle with burned herbs, grilled rabbit ragù, ash cream - Euro 21 

 

Second Courses choice between: 

  Pigeon, sweet potato and onion - Euro 26

Guinea flow leg, yolk, chutney, carrot - Euro 25

    

 

 Dessert

 

Plum cake, goat ricotta cheese, strawberries ice cream, berry jam, coffee cream - Euro 9

Euro 76

 

BLU

 

Welcome! 

Quality Italian sparkling wine and Chef's welcome

Starters

    Imperial scallops, mortadella cream, yellow cherry tomatoes mousse  - Euro 23

 

     Russian salad with shrimps, tomato gel,aromatic kefir, red shrimp cracker  -  Euro 20

First Courses

 

Carnaroli rice, sea cicada extract, apricot, goat sliced wafer - Euro 22

 

    Martelli's Spaghetti wit basil and lemon, sea urchins, jelly oyster, in osmosis apple   - Euro 23

 

   Second Course

 

Daily catch fish with summer vetables garden - Euro 26

   Dessert 

Coconut and dark chocolate, burned pineapple and mango heart - Euro 10

Euro 79

 

 

 

PINK

Welcome!

Quality Italian sparkling wine and Chef's welcome

Starters

Caramelized brioche bread, pigeon liver, lemon and anchovies - Euro 20

     Russian salad with shrimps, tomato gel, aromatic kefir, red shrimp cracker  -  Euro 20

   First Courses 

Ditali pasta, aromatic little tomatoes, smoked stracciatella cheese, black garlic - Euro 18

    Homemade tagliatelle with burned herbs, grilled rabbit ragù, ash cream - Euro 21

   Second Courses

 

Sashimi salmon, goat cheese, asparagus, eggnog - Euro 25

   Dessert

Pistacchio mousse, chocolate biscuit, orange peel, spherification of passion fruit   - Euro 9

Euro 74

Cover charge Euro 4 per person. (include chef's welcome, quality Italian sparkling wine flûte, service)

Allergens:

1. Cereali contenenti glutine, cioè: grano, segale, orzo, avena, farro, kamut o i loro ceppi ibridati e prodotti derivati, tranne: a) sciroppi di glucosio a base di grano, incluso destrosio; b) maltodestrine a base di grano; c) sciroppi di glucosio a base di orzo; d) cereali utilizzati per la fabbricazione di distillati alcolici, incluso l’alcol etilico di origine agricola. 2. Uova e prodotti a base di uova. 3. Pesce e prodotti a base di pesce, tranne: a) gelatina di pesce utilizzata come supporto per preparati di vitamine o carotenoidi; b) gelatina o colla di pesce utilizzata come chiarificante nella birra e nel vino. 4. Arachidi e prodotti a base di arachidi. 5. Soia e prodotti a base di soia, tranne: a) olio e grasso di soia raffinato; b) tocoferoli misti naturali (E306), tocoferolo D-alfa naturale, tocoferolo acetato D-alfa naturale, tocoferolo succinato D-alfa naturale a base di soia; c) oli vegetali derivati da fitosteroli e fitosteroli esteri a base di soia; d) estere di stanolo vegetale prodotto da steroli di olio vegetale a base di soia. 6. Latte e prodotti a base di latte (incluso lattosio), tranne: a) siero di latte utilizzato per la fabbricazione di distillati alcolici, incluso l’alcol etilico di origine agricola; b) lattiolo. 7. Frutta a guscio, vale a dire: mandorle (Amygdalus communis L.), nocciole (Corylus avellana), noci (Juglans regia), noci di acagiù (Anacardium occidentale), noci di pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], noci del Brasile (Bertholletia excelsa), pistacchi (Pistacia vera), noci macadamia o noci del Queensland (Macadamia ternifolia), e i loro prodotti, tranne per la frutta a guscio utilizzata per la fabbricazione di distillati alcolici, incluso l’alcol etilico di origine agricola. 8. Sedano e prodotti a base di sedano. 9. Senape e prodotti a base di senape. 10. Semi di sesamo e prodotti a base di semi di sesamo. 11. Anidride solforosa e solfiti in concentrazioni superiori a 10 mg/kg o 10 mg/litro in termini di so 2 totale da calcolarsi per i prodotti così come proposti pronti al consumo o ricostituiti conformemente alle istruzioni dei fabbricanti. 12. Lupini e prodotti a base di lupini.

 

Il nostro pesce:

Tutti i prodotti ittici (tranne le ostriche, orate, branzini, ombrina) subiscono abbattimento di temperatura, congelamento a bordo, o sono congelati.

bottom of page